Právě vysíláme

MARCELL nazpíval song s LUCIÍ BÍLOU! Tvůj svět je titulní písní nového filmu PŘES PRSTY

21. srpna 2019 19:00
MARCELL nazpíval song s LUCIÍ BÍLOU! Tvůj svět je titulní písní nového filmu PŘES PRSTY

Novou českou komedii Přes prsty z pera Petra Kolečka ozdobí píseň Tvůj svět talentovaného mladého hudebníka Marcella. O nezaměnitelné vokály se postarala zpěvačka Lucie Bílá. Letní romance z beachvolejbalového prostředí, kde Kolečko poprvé usedl i do režisérské židle, přijde do kin na konci srpna.

V hlavních rolích se diváci mohou těšit na Petru Hřebíčkovou, Denisu Nesvačilovou, Jiřího Langmajera nebo Vojtu Dyka. Nyní tvůrci filmu představili videoklip k titulní písni s názvem Tvůj svět, kterou napsal a nazpíval nový objev české hudební scény Marcell: „Myslím si, že každý interpret si přeje, aby se někdy jeho píseň stala titulním songem k celovečernímu filmu. Toho, že se mi to povedlo zrovna u režisérského debutu Petra Kolečka, si velice vážím,“ uvedl zpěvák. Klip se natáčel v prostředí, kde se odehrává i velká část filmu, tedy na volejbalovém hřišti, a je doplněn záběry z filmu.

„Asi v dubnu minulého roku jsem dostal scénář filmu, abych si ho přečetl, jestli se mi bude líbit. Byl jsem z něj doslova nadšený. Poté mi Petr Kolečko, se kterým se znám stejně tak jako s autorem námětu Danielem Strejcem z předchozí spolupráce na seriálu Lajna, zavolal, zda bych dokázal napsat píseň, která by s tématem filmu souvisela. Věřím, že se to podařilo,“ popsal Marcell začátek spolupráce.

Marcel Procházka alias Marcell je český zpěvák, producent a skladatel. Třicetiletý rodák z Olomouce vystudoval Lékařskou fakultu UP a stal se lékařem. Posléze se ale začal více zabývat muzikou. Kromě toho, že se věnuje hudební produkci a skládání písní pro ostatní interprety (má za sebou spolupráce např. s Lenny, Mirai, Adamem Mišíkem nebo Pauliem Garandem), nyní představuje vlastní tvorbu.

Články, které by tě mohly zajímat