Právě vysíláme

Martina Pártlová promluvila o svatbě. Bude vdanou paní?

15. října 2021 12:10
Martina Pártlová promluvila o svatbě. Bude vdanou paní?

Martina Pártlová je maminkou na plný úvazek a doma má tříměsíční dceru Stellu. Jak to pak vypadá se svatbou s partnerem Josefem Vařekou?

Malá Stella se narodila ve stejný den jako syn Martiny velké kamarádky Nikol Štíbrové. Na rozdíl od Nikol je ovšem pro Martinu mateřství úplně nové. Velkou oporou je ovšem pro populární moderátorku a influencerku přítel Pepa, který pomáhá s péčí o miminko. S malou Stellou pak zůstal i doma, aby holky z 3v1 mohly vyrazit na charitativní bazárek modelky Veroniky Kašákové.

Pro server Super.cz Martina uvedla, že Pepa za ní měl se Stellou vyrazit, ovšem moderátorka mu omylem odvezla dětskou sedačku do auta. Maličká Stella tak musela zůstat doma s tatínkem.

Jelikož jsou MartinaPepou zatím pouze partneři, je jasné, že se jich spousta lidí ptá na to, kdy odbijí svatební zvony. “Máme na to ještě času dost. Určitě bych chtěla svatbu, ale až bude malinká trošku větší. Teď je ze změn rozhozená. Takže i kdybys, Pepo, chtěl, tak teď to nejde, řekla Martina s tím, že veselka jednou bude, ovšem zatím na pořadu dne není.

 

Články, které by tě mohly zajímat