Právě vysíláme

MICHAEL C & JEAN LUC vypouští svoje první společné EP Backstage 5AM

6. května 2019 10:35
MICHAEL C & JEAN LUC vypouští svoje první společné EP Backstage 5AM

Michael C a Jean Luc vydali po mnohaleté spolupráci první společné EP. Jejich třískladbová novinka vás zatáhne přímo do klubové backstage. Na své si přijdou zejména příznivci stylu melodic house a techhouse. EP s názvem Backstage 5AM vychází na italském labelu Total Freedom Recordings. K zakoupení je na BeatPortu nebo iTunes.

Backstage 5AM obsahuje celkem tři skladby. Melodický stejnojmenný track s houseovými linkami v Original Mixu střídá tvrdší verze v Club Editu. Třetí počin Mind Gateway se nese na vlnách stylu techhouse. EP vyšlo na italském labelu Total Freedom Recordings, kde své skladby v minulosti vydala taková jména jako Bob Sinclair, Richard Grey, Mike Candys, Daddy’s Groove nebo Federico Scavo.

Release EP je logickým vyústěním mnohaleté a troufám si říct úspěšné spolupráce s Jean Lucem,“ komentuje společný počin DJ Michael C a dodává: „Tentokrát jsme ve společné produkci trochu přitvrdili.“

Trojici tracků naleznete na hudebních kanálech iTunes, Spotify nebo BeatPort. Single Backstage 5AM zaslechnete v éteru našeho Dance radia nebo v aktuální rádiové show Dance eXXtravaganza na Evropě 2. V Original Mixu ho najdete i v tracklistu oficiální kompilace Miami 2019 k dalšímu ročníku elektronického festivalu Ultra Music Festival.

italským labelem Total Freedom Recordings přitom DJ Michael C nespolupracuje poprvé. Již loni vyšel na tomto labelu track Succubus, jeho společný počin s producentem Namtrackem.

Články, které by tě mohly zajímat