Právě vysíláme

Michal Malátný v The Silver Spoons Show: Co je první signální a kdo byla Klára?

1. července 2021 10:00
Michal Malátný v The Silver Spoons Show: Co je první signální a kdo byla Klára?

Hostem dalšího dílu The Silver Spoons Show je milovník básniček a beatníků, talent od přírody, který měl původně být učitelem, a frontman kapely Chinaski, Michal Malátný.

V dnešním díle The Silver Spoons Show se dozvíte mimojiné to, jak Michal trávil uplynulý rok. „Nejdřív jsme se zavřeli s rodinou na půl roku na chalupu, kde jsem udělal více práce než za 10 let, co tu chalupu máme,“ prozradil v rozhovoru Michal. „Vykopal jsem všechny pařezy, prořezal stromy a zasázel nové a pochopil jsem, že 6 až 8 hodin manuální práce je lék na všechny moje deprese a problémy. Byl jsem fakt šťastnej a s dětma jsme trávili čas od rána do večera.“

„Na podzim už se mi už ale začalo stejskat,“ popisuje. „Začali jsme se klukama scházet a vymýšleli jsme písničky.“ A tak vznikla další deska Chinaski. „Už ji máme složenou. O Covidu tam není ani slovo, ale díky Covidu vznikla. V létě vystupujeme, ale od října máme volno, takže na podzim půjdeme do studia a když se zadaří, může vyjít,“ prozrazuje.

A co by Michal dělal, kdyby nebyl umělcem? „Kdyby nebyla kapela, tak bych byl dneska třeba v rádiu a četl bych tam s chutí počasí. To by mě bavilo,“ svěřil se frontman Chinaski 😊.

Jak mu šel hudební kvíz, co je vlastně „první signální“ a kdo byla Klára? Dozvíte se právě teď na youtubovém kanále kapely The Silver Spoons:

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat