Právě vysíláme

Milky Chance se vrací! Indie-popové hymny znovu ožijí ve Foru Karlín

12. dubna 2022 17:00
Milky Chance se vrací! Indie-popové hymny znovu ožijí ve Foru Karlín

Od průlomového hitu Stolen Dance po nejnovější hymnu Synchronize, němečtí Milky Chance jsou bez nadsázky globálními vyslanci dobré nálady.

Jejich optimistický indie-pop se nebojí ani závažnějších témat, které ale dvojice Clemens Rehbein a Philipp Dausch umí zpracovat lehkou rukou. Po vyprodaném koncertu těsně před pandemickou přestávkou se nyní Milky Chance vrací.

Koncert proběhne v prostorách pražského Fora Karlín v pátek 2. prosince 2022. Vstupenky za 840 korun budou dostupné po registraci do programu Fource Friends ve středu 27. dubna 2022, od pátku 29. dubna 2022 pak v širokém prodeji sítě TicketMaster.

Chytlavé riffy, svěží vokály a beaty, Milky Chance ví, čem své posluchače potěšit. Když do světa vypustili Stolen Dance, o globální odezvu bylo postaráno. Svůj rukopis si zachovali dodnes, i když s každým novým songem ho příjemně obměňují.

Milky Chance patří k nejméně nápadným hvězdám současnosti, z jejich tvorby je stále cítit přátelské propojení obou hudebníků a z jejich skladeb radost – stačí si uvědomit, kolikrát během jednoho songu Milky Chance mění rytmus, ale i náladu songu. Platilo to o debutu Sadnecessary a zajisté to bude platit i o novém, čtvrtém albu, na kterém kapela pracuje.

Zdroj: Fource Entertainment, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat