Právě vysíláme

Moderátor EVROPY 2 požádal svou přítelkyni o ruku! Který slavný zpěvák mu k zásnubám zahrál?

24. června 2018 13:10
Moderátor EVROPY 2 požádal svou přítelkyni o ruku! Který slavný zpěvák mu k zásnubám zahrál?

Moderátoři Evropy 2 jsou momentálně samé překvapení. Jakmile jsme se dozvěděli o novém E2 páru, který tvoří zprávařka Katka Říhová a moderátor Odpolední show Tomáš Zástěra, přišla na řadu další novinka. A tentokrát od Pavla Cejnara!

Všechny fanynky už mají definitivní smůlu. Pavel se bude ženit! Svou dlouholetou partnerku Veroniku, s níž má dvouletého chlapečka Matěje, požádal o ruku na hradě Kunětické hory. A to přímo za asistence jednoho slavného českého zpěváka!

Pavel je zkrátka romantik. Před Veronikou se totiž vyslovil přímo na pódiu, kde mu u toho Marek Ztracený zazpíval krásnou baladu. „Ten zády jsem já, hrající píseň Fix You a ti přede mnou jsou Pavel Cejnar, který zrovna nervózním hlasem žádá o ruku svou krásnou přítelkyni po 16 letech, a Verunka, brzy Cejnarová, která řekla ANO. Moment, na který jen tak nezapomenu… Bylo mi ctí, Pavle a Verčo! Jste skvělý pár a přeju mnoho štěstí,“ pochlubil se zpěvák fotografií z onoho kouzelného momentu na svém Instagramu.

Radostnou zprávu pak samozřejmě svým fanouškům oznámil i samotný Pavel, který i Markovi poděkoval za to, že mu pomohl dotáhnout dokonce nápad na dokonalé zásnuby.

Veroniko a Pavle, gratulujeme a přejeme hodně štěstí! Ať se svatba vydaří a vy jste spolu až do smrti šťastní!

Články, které by tě mohly zajímat