Právě vysíláme

Moderátoři Evropy 2, jak je neznáte! To je Summer Party s Pavlem Cejnarem a Matějem Ruppertem

31. května 2022 14:12
Moderátoři Evropy 2, jak je neznáte! To je Summer Party s Pavlem Cejnarem a Matějem Ruppertem

Od června do srpna budou páteční večery na Evropě 2 ve znamení Summer Party s Pavlem Cejnarem a Matějem Ruppertem. Ti si budou k sobě do studia zvát kolegy – moderátory, aby je posluchačům představili tak, jak je z vysílání ještě neznají. Kromě toho se mohou těšit na skvělé taneční hity a spoustu inspirace na party. Novinku naladíte od 3. června na Evropě 2 každý pátek od 20 do 23 hodin. Prvním hostem bude již tento pátek Martina Pártlová z 3v1.

V roli speciálních hostů Summer Party, kterým bude věnována první hodina pořadu, se postupně vystřídají moderátoři Evropy 2. „Kolegy budu zvát do studia samostatně, i když v rádiu vysílají jako dvojice nebo trojice. Takže rozdělím například legendární Ranní show Evropy 2 s Leošem Marešem a Patrikem Hezuckým nebo trojici nerozlučných kamarádek 3v1 Martinu Pártlovou, Nikol Leitgeb a Veroniku Arichtevu. Posluchačům je představím v novém světle tak, jak je zatím neznají,“ prozrazuje Pavel Cejnar.

Posluchači se tak mohou těšit, co na sebe nebo kolegy prásknou Zorka Hejdová a Tomáš Zástěra z Odpolední show, Petr „Nasty“ Cerha, Vojta „Vojtaano“ Záveský a Arnošt „Arny“ Frauenberg z Brzdy aneb Jakoby show, Ondra Urban a Petr Říbal z Večera na maXXimum a další.

Po každém budu chtít, aby si vymyslel dotaz a úkol pro následujícího hosta s tím, že nebude vědět, pro koho to je. Dotyčnému však prozradím, kdo z báječných kolegů to na něho přichystal. Uvidíme, jak moc budou naši moderátoři kreativní a odvážní,“ říká se smíchem Pavel Cejnar. Na co se bude svých kolegů ptát, prozradit nechce, prý by to pak nebylo překvapení. Bavit se ale určitě budou o létě a také o tom, jak má vypadat správná party a co na ní nesmí chybět. Mnozí posluchači zde jistě najdou inspiraci, slibuje moderátor pořadu.

V hudebním mixu druhé hodiny se objeví převážně taneční hity z období devadesátek a milénia. Speciální playlist pro třetí hodinu připravuje Ondra Vodný neboli DJ Ondray, zaměří se na aktuální taneční hudbu, která se hraje v klubech a party typu Ibiza. „Dominantou hodiny bude Mash Up týdne, což znamená, že Ondra vezme 2 – 3 singly a propojí je do jednoho songu,“ doplňuje Pavel Cejnar.

Summer Party Evropy 2 tak volně navazuje na úspěšnou Zimní party Evropy 2, ve které se moderátorská dvojice Pavel Cejnar a Matěj Ruppert velmi osvědčila. V jejím podání šlo o velmi povedený předsilvestrovský trénink s vyvrcholením ve speciálním díle vysílaném přesně na Silvestra.

Články, které by tě mohly zajímat