Právě vysíláme

Mrkni na naší nadupanou mobilní appku

6. prosince 2015 17:00
Mrkni na naší nadupanou mobilní appku

Už sis ji vyzkoušel? Před časem jsme pro tebe vyšperkovali naši mobilní aplikaci. Novinkou je propojení se sociální sítí Twitter a s nejoblíbenější českou aplikací současnosti Youradiem. A to není vše…

Dalším trhákem je možnost poslechu záznamů z našich show (Ranní show i s rubrikou Zpátky do minulosti a Odpolední show s rubrikou Odpolední odhalení).

Speciální novinkou je zeď, která je tvořena odkazy na záznamy ze show a komenty z Twitterů vás – posluchačů (stačí ve svém tweetu zadat hashtag #evropa2 nebo citovat profil @Evropy2 a příspěvek se propojí nejen s Twitterem, ale také s touto aplikací). Vzniká tak komentátorské impérium rádia.

Nová aplikace má nyní mnoho funkcí. Můžeš na ní přehrávat rádio Evropa 2, webová rádia Evropy 2 (Hot, Movin´, Flashback atd.) a záznamy z toho nejlepšího z Ranní a Odpolední  show. Najdeš zde také playlist, takže kdykoliv budeš vědět, co právě v rádiu hrálo/hraje za song, a zároveň si můžeš poslechnout hudební náladu podle songu přes mobilní aplikaci Youradio. Další funkcí je již zmíněná speciální zeď vytvářena komenty od vás a možnost hodnocení songů. Oblíbenou funkcí, kterou už v aplikaci používáš delší dobu je Budík (pouze pro android) s Evropou 2 a Usínání s Evropou 2.

Aplikace je dostupná pro Android a iPhone a Windows Phone 

Články, které by tě mohly zajímat