Právě vysíláme

Multimilionář tvoří obdobu HUNGER GAMES jenže tentokrát skutečných. Zahráli byste si?

12. dubna 2019 12:10
Multimilionář tvoří obdobu HUNGER GAMES jenže tentokrát skutečných. Zahráli byste si?

Podle posledních informací se nejmenovaný multimilionář rozhodl k uskutečnění hladových her, dost podobných těm, jaké jsme viděli ve filmech Hunger Games. Vše by mělo být momentálně v procesu.

Na stránkách Lush Lush právě poptávají někoho, kdo má zkušenosti s tvořením designu arén. Tahle má být  pro třídenní „hladové hry“, kterých by se mohlo účastnit až 100 lidí. Celá myšlenka je opravdu dost podobná tomu, jako to bylo ve filmu – samozřejmě až na opravdové zabíjení.

Jennifer Lawrence jako Katniss Everdeen

Lidé by měli po aréně běhat s bodovými senzory, které budou mít připevněné na tělech. Při „smrtelném“ zasažení budou podobně jako ve filmu eliminováni a odstraněni ze hry. Cílem je zneškodnit protivníky a zůstal v aréně sám.

Hunger games ve filmovém zpracování

Pokud si myslíte, že byste se mohli někde schovávat a jen vyčkávat, až se ostatní hráči pomlátí navzájem, tak vám tvůrci seberou iluze. Stejně jako ve filmu se dočkáte vypuzení z vaší skrýše a umělého vhození do „jámy lvové“ a to tím, že vás prostě a jednoduše donutí určitými způsoby vběhnout tam, kde se nachází ostatní hráči.

A výhra? Poslední „přeživší“ vyhraje  £100,000. Tak co, dali byste to?

Zdroj: www.hushhush.com, www.altpress.com.

Články, které by tě mohly zajímat