Právě vysíláme

Na Evropě 2 se hraje o kapelu snů na maturiťák, sto tisíc korun nebo moderátora

13. října 2022 10:16
Na Evropě 2 se hraje o kapelu snů na maturiťák, sto tisíc korun nebo moderátora

Pro studenty posledních ročníků středních škol vyhlásila Evropa 2 tradiční soutěž Maturiťák. Vyhrát v ní mohu atraktivní ceny jako kapelu snů, sto tisíc korun nebo moderátora Evropy 2, které nikde jinde nezískají. Do soutěže Maturiťák Evropy 2 se mohou studenti přihlásit do 30. října přes web rádia. O vítězi pak rozhodnou fanoušci.

Evropa 2 udělá radost některé z maturujících tříd a přiveze jí na ples kapelu snů V minulosti zahrály na plesech díky hudebnímu rádiu například Chinaski, Kryštof, Slza nebo zpěvačka Lenny. Naposledy si studenti přáli vstoupení Tomiho Paciho z Comebacku v podání Tomáše Matonohy. Jiné třídě odmoderuje maturitní ples populární moderátor Evropy 2. Minulý rok se mikrofonu chopil Pavel Cejnar, jehož si vysoutěžila třída 4. A Gymnázia v Česká Lípě. Podle něho mají maturiťáky svoji atmosféru, protože se všichni těší na ten svůj. „Bylo to perfektní a našláplý takovým způsobem, že každý, kdo byl v sále, byl plně nabitý pozitivní energií, ať to byli babičky, maminky nebo studenti. Měli obrovskou radost, že ples je. Navíc strašně velký přínos pro ně bylo, že vyhráli něco od Evropy 2,“ vzpomíná Pavel Cejnar. Mezi hlavními výhrami v této soutěži je i finanční podpora 100 000 korun, která škole významně ušetří některé položky v jistě již tak našponovaném rozpočtu.

Kdo vyhraje letos, prozradí moderátor Tomáš Zástěra v úterý 1. listopadu mezi 15. a 18. hodinou přímo ve vysílání Odpolední show Evropy 2.

Koncept soutěže
I letos budou mít třídy za úkol zaslat fotografii své třídy, do které jakýmkoliv způsobem zakomponují Evropu 2. Soutěž probíhá v termínu od pondělí 10. října 2022 do neděle 30. října 2022. Poté budou v úterý 1. listopadu 2022 na základě hlasování přímo v éteru vyhlášeny fotografie nejlepší třídy. Vyhrávají první tři snímky s největším počtem hlasů. A jaká je výhra?

1. místo: vystoupení českého interpreta (kapela, zpěvačka či zpěvák) na maturitním plese
2. místo: 100 000 Kč na maturitní ples
3. místo: moderace maturitního plesu moderátorem Evropy 2

Vše o soutěži najdete na webu.

 

Články, které by tě mohly zajímat