Právě vysíláme

Na Majálesu v Pardubicích vystoupí Ben Cristovao, Mirai, Lenny nebo Atmo Music

10. května 2022 13:31
Na Majálesu v Pardubicích vystoupí Ben Cristovao, Mirai, Lenny nebo Atmo Music

Pardubický Majáles po koronavirové pauze znovu otevře své brány. V pátek 13. května 2022 a v sobotu 14. května 2022 přiveze více než dvacítku interpretů, kteří vystoupí na třech pódiích. Fanoušci se mohou těšit na Bena Cristovao, No Name, Mirai, Atmo Music, Michala Hrůzu, Lenny, Wohnout nebo Mig 21.

MajálesPardubicích odstartuje s úderem dvanácté hodiny v pátek 13. května 2022. Už hodinu poté se na hlavní Barth Stage představí Julián Záhorovský, kterého mohou příznivci muziky znát z první řady SuperStar. Následovat budou vystoupení Vypsané fixy, Kapitána Dema, Bena Cristovao, Divokýho Billa a Mirai, kteří páteční program uzavřou.

V sobotu na pódium jako první vtrhnou Binary, po kterých budou následovat vystoupení No Name a Atmo Music. Fanoušci se mohou těšit také na Lenny, která zahraje průřez svých největších hitů včetně singlu Lithium, který jí produkoval Mike Shinoda. Ve večerních hodinách se svými show dorazí Horkýže slíže, Mydy a Wohnout.

Bohatý program je ale připravený i na dvou dalších stagích – Trinity Club Stage Ibiza Evolution a Enteria Stage, kde své show rozjedou Kali, Ready Kirken, Sabgrade, Mig 21, Michal Hrůza, Mňága a Žďorp nebo UDG.

Kromě hudebního programu se návštěvníci mohou těšit i na spoustu doprovodných aktivit. Připraveny budou majálesové svatby, tematické fotokoutky, autogramiády a představení pardubických sportovních klubů. Místní univerzita pak bude na místě prezentovat své jednotlivé fakulty. Na jednotlivých stanovištích budou moci návštěvníci plnit různé jednoduché úkoly, za jejich splnění obdrží razítka do „Majálesových indexů“. Držitelé vyplněných indexů budou zvýhodněni na následujících ročnících Majálesu Pardubice.

 

Články, které by tě mohly zajímat