Právě vysíláme

Napadlo by vás, že tato pohledná blondýnka se narodila jako muž?

21. dubna 2019 12:10
Napadlo by vás, že tato pohledná blondýnka se narodila jako muž?

Kdo že to je Gigi Georgeus? Pohledná blondýnka, youtube star a hlavně transgender ikona.

Světově známou youtuberkou a influencerkou se stala po tom, co začala v roce 2013 realizovat svou proměnu muže v ženu.  Jednotlivé kroky své naprosto zásadní proměny sdílela otevřeně na svém kanále a sítích s celým světem. Nutno říct, že právě tato videa zachycující jednotlivé kosmetické změny a zásahy si získala obrovskou popularitu.

Transgender, tedy pojem označující lidi, jejichž genderová identita není stejná jako jejich pohlaví při narození, je stále velmi kontroverzním tématem rozdělujícím společnost na dva tábory.

Gigi

Další vlna popularity nastala v momentě, kdy se na svém youtubovém kanálu svěřila s bizarní situací, kdy byla zatčena v Arabských Emirátech. Tamní policie ji vyslýchala a věznila několik hodin. Žádného přestupku se sice nedopustila, ale důvodem zatčení byla právě její změna pohlaví. Nakonec byla deportována a byl jí zakázán vstup na území. „Nedokážu uvěřit, že tento typ diskriminace může existovat v jedenadvacátém století,“ napsal na své stránky jeden z dědiců slavné hoteliérské rodiny Perez Hilton. 

Její příběh je poměrně kontroverzní, ale fakt, že ji sleduje přes 2,7 milionu odběratelů na YT a 2,2 milionu fanoušků na IG z ní dělá jednu z nejvlivnějších osobností social medií na světě. A že by vás zajímalo, jak vypadala před svou proměnou?

Zdroj: www.dailymail.co.uk,www.cosmopolitan.com.

Články, které by tě mohly zajímat