Právě vysíláme

Kuba Kotek a Kapitán Demo si zahráli v novém klipu Adolfeena Drž hubu

30. října 2020 20:00
Kuba Kotek a Kapitán Demo si zahráli v novém klipu Adolfeena Drž hubu

Adolfeen šokuje novým videem, kde se kromě našeho Kuby objeví i Trump, Kapitán Demo, sex a sova. Zároveň oznámil, že je mu to úplně jedno, ale chystá album!

Adolfeen je plyšový maňásek, který během první koronavirové krize zaujal hity Corona Firus nebo Nečum na mě a mnohamilionové počty zhlédnutí ho vystřelily na přední příčky trendů na YouTube. Nyní představuje nový hit s názvem Drž hubu, v němž hostuje Kapitán Demo a kromě něj si v klipu zahrál i náš moderátor Kuba Kotek. Prvně jmenovaný si Adolfeena vybral jako prvního interpreta, kterému byl ochoten dát „featuring“.

 

Videoklip nenechá v klidu příznivce ani odpůrce plyšového baviče. Kromě dvou zmíněných jmen se v něm objeví Ivana Fancy Kulhánková, influencerka a bojovnice Oktagonu Kundosaki, herec Radovan Klučka v roli Donalda Trumpa, tlustý Superman a Kim Čong Un.

O režii videa se postaral Lukáš Hrdý, v zahraničí oceňovaný režisér a scénárista, který dvakrát vyhrál filmovou soutěž 48hours Film Project.

Novej klip je hlavně o tom, aby na Adolfeena nikdo nečuměl, a HLAVNĚ DRŽEL HUBU! Refrén zpívá Adolfeenova kamarádka Lady Slova, která kvůli svému skoro nulovému slovnímu rejstříku dokáže opravdu zazpívat jen ‚hu hu hu‘ a někdy ‚bu‘, a proto je lepší, když drží hubu,“ vysvětluje Roxtar stojící za Adolfeenem.

 

Při první karanténě se díky Adolfeenovi bavily na YouTube tisíce domácností napříč generacemi. Nyní tento kontroverzní delfín ohlásil vydání debutového alba, které připluje již brzy na značce Supraphon. Chce tím potvrdit své neochvějné místo mezi hudebníky tuzemské scény.

Články, které by tě mohly zajímat