Právě vysíláme

Návrat TAKE THAT v podobě nového songu Cry od SIGMY v Evropa 2 Music Chart

1. září 2016 18:40
Návrat TAKE THAT v podobě nového songu Cry od SIGMY v Evropa 2 Music Chart

Britské producentské drum’n’bassové DJské duo Sigma funguje společně už od roku 2006, jeden prodával desky v místním obchodě a po nocích pořádal klubové noci, zatímco druhý na nich pouštěl hip-hop. Po přesunu do Londýna v létě 2013 podepsali první smlouvu a upozornili na sebe remixy pro Ellie Goulding, Erica Prydze nebo například Groove Armadu. V […]

Britské producentské drum’n’bassové DJské duo Sigma funguje společně už od roku 2006, jeden prodával desky v místním obchodě a po nocích pořádal klubové noci, zatímco druhý na nich pouštěl hip-hop. Po přesunu do Londýna v létě 2013 podepsali první smlouvu a upozornili na sebe remixy pro Ellie Goulding, Erica Prydze nebo například Groove Armadu. V dubnu 2014 vyšel jejich singl Nobody To Love, jenž oběma pánům změnil život. Návyková skladba kombinující drum’n’bass s líbivým popem se hrála a stále hraje v rádiích i klubech na celém světě.

Jistě budete souhlasit s tím, že spolu s Waiting All Night od Rudimental neudělal za posledních pár let pro popularizaci drum’n’bassu ve světě nikdo tolik, co právě Sigma. Na úspěch Nobody To Love duo navázalo songy Changing s Palomou Faith, Coming Home s Ritou Orou, se songem Stay a nyní i ve spolupráci s klukama z britského boybandu Take That.

Song vyjde na albu Take That Wonderland.

Hlasuj pro Sigmu a Take That v Evropa 2 Music Chart

Hlasovat můžeš i pro kohokoliv z aktuální TOP 20 nebo těchto 3 dalších novinek:

ECHOSMITH – Let’s Love
RYBIČKY 48 feat. JAKUB DĚKAN & PEKAŘ – Chtěl jsem tím říct
PITBULL feat. FLO RIDA & LUNCHMONEY LEWIS – Greenlight

Články, které by tě mohly zajímat