Právě vysíláme

Nenechte si s námi ujít festival BALATON SOUND!

15. června 2018 10:30
Nenechte si s námi ujít festival BALATON SOUND!

Festival Balaton Sound přináší i letos pěknou várku talentovaných interpretů, kteří se připojí k největším hvězdám současné elektroniky, popu, hip-hopu a grimu. Letos vystoupí třeba The Chainsmokers, Axwell Λ Ingrosso, Alesso, Disciples, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Ella Eyre, Jonas Blue, Martin Garrix, Martin Solveig, Oliver Heldens, Timmy Trumpet, Ty Dolla $ign, Big Sean, […]

Festival Balaton Sound přináší i letos pěknou várku talentovaných interpretů, kteří se připojí k největším hvězdám současné elektroniky, popu, hip-hopu a grimu. Letos vystoupí třeba The Chainsmokers, Axwell Λ Ingrosso, Alesso, Disciples, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Ella Eyre, Jonas Blue, Martin Garrix, Martin Solveig, Oliver Heldens, Timmy Trumpet, Ty Dolla $ign, Big Sean, Rita Ora, Eric Prydz, Yxng Bane a mnoho jiných zvučných jmen.

ČTĚTE TAKÉ: THE CHAINSMOKERS zveřejnili nový videoklip. To si nesmíš nechat ujít!

Místem konání bude jako každoročně malebné jezero Balaton. Jedna z největších evropských hudebních událostí pod širým nebem se koná od středy 4. července 2018 do neděle 8. července 2018. Na devíti různých pódiích nabídne žánrovou rozmanitost, ale také působivá divadelní přestavení a karnevaly. Za zmínku stojí i luxusní kempování, výborné jídlo a pití.

Nová scéna Clubs On The Beach na pláži představí přední evropské taneční kluby se rezidentními DJs.
www.balatonsound.com/cz/clubsonthebeach

 

Organizátoři festivalu rovněž oznámili, že se letos k seznamu přidají i legendy techno hudby Sven Väth, spolu s islandským duem Gus Gus a britskými DJy Scuba a Camelphat. Je skutečně na co se těšit, pokud jste fanoušci elektronické hudby!

Pokud váš pobyt na Balatonu chcete ještě o něco zpestřit, tak DJ duo The Chainsmokers nabízí možnost jedinečného VIP setkání a pozdravení s kapelou pro účastníky festivalu. Stačí, když si koupíte limitovanou edici triček read it na následujících webových stránkách a máte šanci vyhrát!

www.szigetstore.com/the-chainsmokers-read-it-charity-t-shirts

Festival Balaton Sound už třetím rokem připravuje skvělé odpolední párty na lodi. I letos vás čeká skvělý program uprostřed jezera Balaton s 300 dalšími návštěvníky festivalu!
www.balatonsound.com/cz/boatparties

Vstupenky: POZOR! 4 denní permanentky jsou již vyprodány a v pátek 22. června 2018 zdražuje vstupné na finální cenu.
www.balatonsound.com/cz/vstupenky/category/entry-ticket

Kompletní program, vstupenky a další informace na:

Články, které by tě mohly zajímat