Právě vysíláme

Nenechte si ujít FLASHBACKY a SOUNDTRACKY tohoto týdne!

14. září 2018 13:15
Nenechte si ujít FLASHBACKY a SOUNDTRACKY tohoto týdne!

Gwen Stefani feat. Eve – Rich Girl Rich Girl je píseň americké zpěvačky a skladatelky Gwen Stefani z jejího debutového sólového alba Love. Angel. Music. Baby. V songu hostuje americká rapperka Eve a samotná Gwen říká, že pojednává o jejích snech o slávě a bohatství z pohledu chudé vesnické holky.   John Legend – All Of Me All […]

Gwen Stefani feat. Eve – Rich Girl

Rich Girl je píseň americké zpěvačky a skladatelky Gwen Stefani z jejího debutového sólového alba Love. Angel. Music. Baby. V songu hostuje americká rapperka Eve a samotná Gwen říká, že pojednává o jejích snech o slávě a bohatství z pohledu chudé vesnické holky.

 

John Legend – All Of Me

All Of Me je píseň amerického zpěváka Johna Legenda z jeho čtvrtého studiového alba Love In The Future. Song je věnovaný jeho manželce Chrissy Teigen. Skladba se stala druhou nejprodávanější písní roku 2014 ve Spojených státech. Prodalo se 4,67 milionů kopií. Song bodoval i na Novém Zélandu, v Austrálii, Kanadě nebo Portugalsku. Rovněž se objevil ve filmu Moje tlustá řecká svatba 2.

 

Robbie Williams – Sexed Up

Sexed Up má na kontě popový zpěvák Robbie Williams. Píseň je posledním songem jeho alba Escapology z roku 2003. Původně byla píseň napsána pro zpěvačku Natalii Imbruglii. Ta však song odmítla nahrát a tak se jí chopil Robbie.

Maniac je píseň od Michaela Sembello, která byla použita ve filmu Flashdance z roku 1983. Song byl zahrnutý do Flashdance poté, co manželka Sembelloa zaslala kazetu s nahrávkou vedoucím v Paramount Pictures, kteří hledali do filmu tu správnou hudbu. Nová verze byla vydána v roce 2000 irským DJem Markem McCabeem a byla nazvána Maniac 2000.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat