Právě vysíláme

„Nikdy jsem nic nevyhrál,“ postěžoval si posluchač Evropy 2. Leoš Mareš ho tak obdaroval

26. dubna 2022 14:44
„Nikdy jsem nic nevyhrál,“ postěžoval si posluchač Evropy 2. Leoš Mareš ho tak obdaroval

V úterním vysílání Ranní show potěšil Leoš Mareš posluchače Kamila. Ten mu prozradil, že se mu vyhýbá štěstí, a ještě nikdy nic nevyhrál. Moderátor Evropy 2 tak vzal vše do svých rukou a rozhodl se, že ho obdaruje. O co si Kamil řekl?

Úterní Ranní show Evropy 2 byla poněkud netradiční. Parťák Leoše Mareše Patrik Hezucký nedorazil do studia a moderátor tak zůstal s Katkou Říhovou na vysílání sám. Dvojice měla tušení, že Patrik zaspal. Jelikož se však nemohla dovolat ani jemu, ani jeho manželce, rozhodla se požádat posluchače o pomoc. Řešila, jak se s kolegou zkontaktovat.

Součástí vysílání se proto na pár minut stal Kamil, který zrovna mířil do práce. Během rozhovoru s Leošem Marešem se nechal slyšet, že nikdy nic nevyhrál.Kamile, tak počkejte, my s vámi uděláme nějakou soutěž. Co byste chtěl vyhrát?“ rozhodl se nenechat to jen tak moderátor Evropy 2 a pobídl věrného posluchače, aby vyslovil své přání. „Cokoliv. To je jedno,“ zaznělo éterem. „Tak třeba, kdybyste si mohl vybrat…“ nabízel znovu Mareš. „Třeba nějaký wellness,“ odpověděl nakonec Kamil. A Leoš se ho rozhodl koupit nejen jemu, ale i jeho manželce.

Společně pak ještě vybrali místo a čas, který by se Kamilovi hodil. Následně zvedl moderátor telefon a do příslušného wellness zavolal. Na první pokus se nezadařilo, po návratu Patrika Hezuckého do vysílání už však vše klaplo a šťastný posluchač si užije relax ve dvou.

Poslechněte si záznam z Ranní show!

 

Články, které by tě mohly zajímat