Právě vysíláme

Nikol Leitgeb a Veronika Arichteva se toho nebojí. Rozjely výzvu “ukaž špeka”

2. srpna 2021 12:10
Nikol Leitgeb a Veronika Arichteva se toho nebojí. Rozjely výzvu “ukaž špeka”

Veronika Arichteva zveřejnila na Instagramu fotku z dovolené, na které ukázala břicho v plné kráse. Po kolegyni ze 3v1 přebrala štafetu i Nikol Leitgeb a tak vznikla nová výzva!

Veronika se nebojí negativních reakcí na sociálních sítích. Zveřejnila snímek z dovolené, na kterém vystavila na obdiv bříško téměř rok po porodu roztomilého syna Luky„Jako jo no. I takovýhle fotky si vezeme domů. A jo no, mám břicho a nebojím se ho použít,“ vtipkovala Arichteva.

Veronika se na Instagramu snaží ukazovat realitu. “Nikdy jsem nechápala třeba FaceApp. Vždyť pak, když toho člověka potkáte, tak se přece musíte leknout?! Každá chceme vypadat líp než vypadáme, ale cpát lidem, že retuš je vlastně běžná věc se mi nelíbí,” dodala Arichteva.

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Tu nejlepší sdílela Veroničina kolegyně z vtipného tria 3v1 Nikol Leitgeb. Přebírám štafetu 😉,” uvedla Nikol vtipný fotografii a pokračovala: “Včera se mě snažil Radovan roztlačit na klouzačce i se všema těma poporodníma špekama. Moc to nešlo, no. Dostala sem záchvat smíchu.”

Nikol se zároveň podělila i o vtipnou historku z porodnice, kde sdílela pokoj s druhou kolegyní ze 3v1 Martinou Pátrlovou: “Stejně jako v porodnici. Vyprskla sem smíchy, když sem se viděla po porodu v zrcadle. A jak sem se smála, začlo se mi klepat to velký ale prázdný břicho, a jak to viděla Martina Pártlová, začla se taky strašně smát a její břicho se najednou třáslo taky, a čim víc sme se smály, tim víc se to celý klepalo, a čim víc se to klepalo, tim víc sme se smály. Nešlo to zastavit, málem sme si potrhaly stehy.”

“Nic, já jen, že to tělo po dětech je někdy bizár, ale důležitý je se z toho nepo**at 😉,” zakončila Nikol vyprávění výzvou #ukazspeka.

Články, které by tě mohly zajímat