Právě vysíláme

Nikol Leitgeb prozradila, proč se synem skončila v nemocnici: “Malej byl bílej a nedýchal”

6. září 2021 9:05
Nikol Leitgeb prozradila, proč se synem skončila v nemocnici: “Malej byl bílej a nedýchal”

Nikol Leitgeb se na Instagramu podělila s fanoušky o strašný zážitek! Její tříměsíční syn přestal dýchat! Naštěstí ho zachránil Nikol manžel Petr. Nikol se vzpamatovala ze šoku a prozradila, co se stalo.

„Pokud můžu jednu nevyžádanou radu, pořiďte si ty monitory dechu a online nebo offline kurz první pomoci,“ uvedla Nikol Leitgeb příspěvek na Instagramu, kde sdílela fotografii nemocničního lůžka s důležitým vybavením pro kontrolu životních funkcí. Poděkovala manželovi Petrovi, který zachoval chladnou hlavu a Tobiase alias Mauglího rozdýchal.

Poté, co se Nikol z hrozného zážitku vzpamatovala, svěřila se, co se vlastně Tobiáskovi stalo. „Takže dobré ráno, píše mi vás strašně moc, že máte podobnou zkušenost, což mě přesvědčilo o tom, že sdílet to na Instagramu je správně. Člověk si myslí, že jemu se to nestane, ale je to věc, která se běžně děje a ten monitor vám často to dítě zachrání,“ uvedla vyprávění Nikol Leitgeb na Instagramu.

„Děje se to zdravým dětem, Tobiasovi nic není. Díky Bohu, doufám tedy, na nic nepřišli. Po třech minutách, co ho Péťa dal do postýlky a odešel, se monitor rozhoukal a malej už byl bílej a nedýchal. Jelikož je malej a neumí se odkašlat, tak pravděpodobně buď nějaká nudle, nebo mu zaskočilo mléko, je to rychlý, takže bacha,“ varovala své sledující dvojnásobná maminka před podobnou nepříjemnou zkušeností.

„To je celý, my jdeme a už nikdy, panebože už nikdy snad, držte se,“ uzavřela Nikol, která při vyprávění sotva udržela slzy. Není se čemu divit, strach o miminko je pro každou milující maminku nejcitlivějším tématem.

Články, které by tě mohly zajímat