Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: 5 SECONDS OF SUMMER – Valentine

4. prosince 2018 14:45
Novinka Evropy 2: 5 SECONDS OF SUMMER – Valentine

Minulý čtvrtek jsme song nasadili do naší Evropa 2 Music Chart jako novinku. Od soboty 1. prosince 2018 jsme ji nasadili i do klasického playlistu.

Australská poprocková kapela 5 Seconds Of Summer vydává singl Valentine, který pochází z alba Youngblood, které vyšlo 15. června. Album se v amerických tabulkách umístilo na první příčce a kapela se tak stala první, jejíž v pořadí třetí album dosáhlo tak vysokého hodnocení. K singlu Valentine byl Ashtonem Irwinem a Andy Delucem natočen i videoklip.

Předchozí úspěšný singl Youngblood se stihl ve všemožných žebříčcích, jako jsou například ty od SpotifyiTunes nebo Shazamu, umístit v první desítce a na YouTube si připsal 116 milionů zhlédnutí a zmiňované album kapele vysloužilo od magazínu Rolling Stone přezdívku „největší nový rockový interpret světa“. „Od našeho posledního alba uplynuly už tři roky a od svých šestnácti let jsme prakticky neustále na cestách. Potřebovali jsme čas na ujasnění, kdo vlastně jsme. Teď se vracíme v jasnějších obrysech, silnější a pospolu víc než kdy jindy. Nová hudba pro nás znamená celý svět,“ komentuje návrat kapela.

Debutového eponymního alba 5SOS se prodalo přes tři miliony kopií a společně s druhým albem Sounds Good Feels Good se umístilo na prvním místě Billboard 200. Singl She’s Kinda Hot se stalo bezkonkurenčním hitem ve 44 zemích. Kapela byla oceněna American Music AwardPeople’s Choice Award, iHeartRadio Music Award, pěti MTV European Music Award a MTV Video Music Award.

Hlasuj pro 5 Seconds Of Summer v Evropa 2 Music Chart počínaje čtvrteční 20:00 hodinou!

Články, které by tě mohly zajímat