Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: 5 SECONDS OF SUMMER – Youngblood

3. září 2018 13:45
Novinka Evropy 2: 5 SECONDS OF SUMMER – Youngblood

Song nám několik týdnů boduje v naší Evropa 2 Music Chart, takže jsme ho od soboty 25. srpna 2018 nasadili i do klasického air-playe.

Australská poprocková kapela 5 Seconds of Summer vydává singl Youngblood, který pochází ze stejnojmenného alba, které vyšlo 15. června. Singl se stihl ve všemožných žebříčcích, jako jsou například ty od SpotifyiTunes nebo Shazamu, umístit v první desítce a na YouTube si připsal 26 milionů zhlédnutí. „Od našeho posledního alba uplynuly už tři roky a od svých šestnácti let jsme prakticky neustále na cestách. Potřebovali jsme čas na ujasnění, kdo vlastně jsme. Teď se vracíme v jasnějších obrysech, silnější a pospolu víc, než kdy jindy. Nová hudba pro nás znamená celý svět,“ komentuje návrat kapela.

Debutového eponymního alba 5SOS se prodalo přes tři miliony kopií a společně s druhým albem Sounds Good Feels Good se umístilo na prvním místě albové hitparády Billboard 200. Singl She’s Kinda Hot se stal bezkonkurenčním hitem ve 44 zemích. Kapela byla oceněna American Music AwardPeople’s Choice Award, iHeartRadio Music Award, pěti MTV European Music Award a MTV Video Music Award.

Hlasuj pro 5 Seconds Of Summer v Evropa 2 Music Chart!

Články, které by tě mohly zajímat