Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: ALESSO feat. CONOR MAYNARD – Remedy

10. listopadu 2018 14:45
Novinka Evropy 2: ALESSO feat. CONOR MAYNARD – Remedy

Song se nám v hitparádě Evropa 2 Music Chart vůbec nechytl. Dostává šanci v našem playlistu od soboty 8. prosince 2018.

Švédský DJ, producent a hudebník Alesso vydává singl Remedy, který má jako všechny předchozí skladby inspirovat publikum. Singl, na kterém se o vokály postaral britský písničkář Conor Maynard, má evokovat pocit euforie, který se dostaví, když člověk najde lásku, která konečně vyléčí jeho osamělost.

Alesso je hvězda světového formátu, jejíž hudba překračuje veškeré žánrové hranice. Do svojí tvorby vkládá veškerou energii a vášeň, což Alessovi vyneslo i nominaci na Grammy. Již jeho druhý singl Calling (Losing My Mind), na kterém spolupracoval se Sebastianem Ingrossem z legendárních Swedish House Mafia Ryanem Tedderem z OneRepublic, byl certifikován dvakrát platinovým a v Billboard US Hot Dance Club Songs se vyšplhal na první příčku.

Další singl If I Lose Myself, na kterém spolupracoval s OneRepublic, byl platinovým dokonce čtyřikrát a song Heroes (We Could Be), na kterém se podílela Tove Lo se stal globálním megahitem. Alesso je momentálně jedním z nejrenomovanějších DJs světa, jeho jméno se objevuje na plakátech největších festivalů (Coachella Tomorrowland) a jeho hudba má přes tři biliony streamů.

Články, které by tě mohly zajímat