Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: ALESSO feat. LIAM PAYNE – Midnight

2. května 2020 9:45
Novinka Evropy 2: ALESSO feat. LIAM PAYNE – Midnight

Song jsme minulý týden nasadili jako novinku do naší hitparády Evropa 2 Music Chart. Od soboty 2. května 2020 ho nasazujeme i do klasického playlistu.

Jeden z nejúspěšnějších producentů taneční hudby Alesso vydává společně s bývalým členem One Direction Liamem Paynem singl Midnight. „S Liamem doufáme, že náš singl v této složité a temné době lidem přinese trošku naděje a světla,“ přibližuje singl Alesso. Videoklip k singlu, který byl natáčen během karantény, nabízí intimní pohled na oba umělce v jejich domáckém prostředí. Klip vyzařuje pocit jednoty, která existuje i přes společenskou izolaci – oba interpreti natočili společný videoklip i přesto, že jeden z nich byl ve svém studiu v Los Angeles a druhý na střeše svého bytu v Londýně.

Švédský producent Alesso do každého svého projektu dává maximum energie a vášně. Neúnavná oddanost svému řemeslu mu vynesla nominaci na Grammy, pravidelná vystoupení na největších festivalech světa a uznání největších titánů průmyslu. Teprve druhý Alessův singl Calling (Losing My Mind), na kterém spolupracoval s legendárním Sebastianem Ingrossem ze Swedish House Mafia a frontmanem OneRepublic Ryanem Tedderem, byl jen ve Švédsku certifikován dvakrát platinovým a v Billboard US Hot Dance Club Songs obsadil první příčku. Následovaly hity jako If I Lose Myself, Under Control a megahit Heroes (We Could Be) a Alesso si definitivně vydobyl svojí pozici mezi králi žánru.

Hlasuj pro Alessa a Liama Paynea v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat