Právě vysíláme

Novinka EVROPA 2 MUSIC CHART: AU/RA feat. ALAN WALKER – Ghost

11. června 2020 17:45
Novinka EVROPA 2 MUSIC CHART: AU/RA feat. ALAN WALKER – Ghost

Představujeme novinku č. 1 v hitparádě!

18letá Jamie Lou Stenzel, známá pod svým uměleckým jménem Au/Ra, je antiguansko-německá zpěvačka a skladatelka. Au/Ra vydala svůj první singl Concrete Jungle už v roce 2016. Do roku 2018 vstoupila s vlastní verzí singlu Panic Room od CamelPhat a také přispěla vokály na singlu Darkside s norským DJem Alanem Walkerem a zpěvačkou Tomine Harket. Au/Ra se narodila na Ibize, kde vyrůstala až do roku 2007, poté se přestěhovala do St. John’s na ostrově Antigua. Jejím otcem je renomovaný německý producent Torsten Stenzel.

Alana Walkera netřeba představovat – norský DJ a producent, narozený v Anglii, do éterů hudebních televizí, rádií a festivalů přinesl již řadu veleúspěšných songů. Za všechny jmenujme například Faded a Sing Me To Sleep (oba s Iselin Solheim), Alone s Noonie BaoTired s Gavinem JamesemThe Spectre s Jesperem BorgenemAll Falls Down se sestrou Miley Cyrus, Noah a Digital Farm Animals a dále pak třeba singly On My Way nebo Different World.

Tento singl pochází ze soundtracku s názvem Death Stranding: Timefall. Ten byl vydán k počítačové hře Death Stranding a najdete na něm mimo jiné třeba i songy od Bring Me The Horizon, Major Lazer, Khalida nebo CHVRCHES.

Hlasuj pro Au/Ru a Alana Walkera v Evropa 2 Music Chart počínaje dnešní 20:00 hodinou!

 

Zdroj: Wikipedia, Facebook

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat