Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: AVRIL LAVIGNE – Head Above Water

27. prosince 2018 14:45
Novinka Evropy 2: AVRIL LAVIGNE – Head Above Water

Od listopadu nám song boduje v naší Evropa 2 Music Chart. Od soboty 22. prosince 2018 ho nasazujeme i do klasického playlistu.

Populární zpěvačka Avril Lavigne vydala nový singl Head Above Water, ve kterém se svěřuje se svými prožitky z těžké nemoci. Jde o její první počin od roku 2013, kdy vydala svou zatím poslední desku pojmenovanou Avril Lavigne. Písnička Head Above Water ze stejnojmenného alba staví na silných klávesových akordech a výrazném hlasu Avril, který oproti její dřívější tvorbě zní důrazněji a jistěji. Zpívá o tom, jak doslova bojovala o život. Zpěvačce totiž v roce 2015 byla diagnostikována lymská borelióza, kterou těžce snášela. Vznik skladby komentovala takto: „Jednou v noci jsem myslela, že umírám. Měla jsem pocit, že se topím. Ve svých myšlenkách jsem se obracela k Bohu, prosila jsem ho: „Bože, pomoz mi udržet hlavu nad vodou“. Tento okamžik se stal výchozím bodem pro přípravu nové desky“.

Zkušenost s nemocí Avril Lavigne inspirovala nejen k napsaní skladby, ale i k založení Avril Lavigne Foundation. Nadace má za cíl podporovat lidi s vážnými onemocněními a šířit osvětu o podobných problémech. Nedávno nadace spustila kampaň, pomocí níž sbírá finance pro lidi s lymskou boreliózou, kteří si sami nemůžou léčení zaplatit.

Hlasuj pro Avril Lavigne v Evropa 2 Music Chart!

Články, které by tě mohly zajímat