Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: BANNERS vydává novinku Someone To You

14. prosince 2020 17:45
Novinka Evropy 2: BANNERS vydává novinku Someone To You

Song jsme nasadili jako novinku do aktuálního kola hitparády Evropa 2 Music Chart. Od soboty 12. prosince 2020 ho hrajeme i v klasických novinkových rotacích.

Angličan Michael Joseph Nelson známý jako Banners vydává novinku Someone To You, která je další hymnickou písní jeho stylu. Skladby Bannerse jsou strašidelné a inspirující, šumivé a vztahovačné. V prostoru mezi klavírními akordy, rytmy a orchestrální kytarou jako by se hudba probouzela k životu. Nyní Banners vydává singl Someone To You, který má obrovský úspěch na TikToku, ale také v televizi, kde se objevil v americké show America’s Got Talent a nejnovější reklamě na T–Mobile.

Písně Bannerse jsou upřímné, plynou s lehkostí a rezonují s každým slovem úžasného hlasu Michaela Nelsona. O umělcově nadčasové a osobní hudbě svědčí smysl pro komunitu, kterou se inspiruje. „Každý je její součástí,“ říká Mike. „Myslím, že umím psát a zpívat, ale je tolik věcí, které neumím. Snažím se vzít všechno na vědomí a dělat to nejlepší, co můžu. Jsou jisté písně, které se stávají soundtrackem k určitému období vašeho života a jestli se moje hudba může stát soundtrackem momentu pro jednoho člověka, tak je to je pro mě sen a byl bych šťastný,” komentuje umělec.

Song pochází z alba Where The Shadow Ends.

Hlasuj pro Bannerse v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Universal Music

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat