Právě vysíláme

Novinka Evropa 2 Music Chart: BEBE REXHA – Heart Wants What It Wants

13. července 2023 19:00
Novinka Evropa 2 Music Chart: BEBE REXHA – Heart Wants What It Wants

Představujeme novinku č. 4 v hitparádě!

Loňský rok byl ve znamení jejího velkolepého návratu. Pomohla náhoda a únik části předělávky I’m Good (Blue) na internet. Nebýt zájmu na tiktoku, který z nové verze šlágru Blue od Eiffel 65 udělal virální hit, zůstal by remix nezveřejněn v archivu studia a Bebe Rexha by dnes těžko byla 36. nejposlouchanějším interpretem na Spotify.

Připomeňme, že popularita zpěvačky, která má podobně jako Dua Lipa albánské kořeny, kulminovala v druhé polovině předchozí dekády, kdy vyšly singly Meant To Be, In The Name Of Love a Me, Myself & I. Od té doby Bebe Rexha na další globální megahit čekala. Autorsky se podílela na řadě povedených písniček, ale její pěveckou kariéru restartoval až vloni zmíněný singl s Davidem Guettou.

A právě na jeho úspěch chce nyní navázat novinkou Heart Wants What It Wants. „V životě po pandemii jsou smutné písně minulostí, teď chci, aby se všichni dobře bavili,“ prohlásila u příležitosti vydání singlu a převtělila se v popovou star ze 70. let. Není bez zajímavosti, že skladbu, jež je předzvěstí třetího alba s názvem Bebe, produkoval Ido Zmishlany. Toho u nás dobře znají fanoušci skupiny Kryštof, které pomáhal třeba s deskou Inzerát

Hlasuj pro Bebe Rexhu v Evropa 2 Music Chart počínaje dnešní 20:00 hodinou!

Zdroj: Warner Music, YouTube, Facebook

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat