Právě vysíláme

Novinka Evropa 2 Music Chart: BENSON BOONE – Beautiful Things

14. března 2024 18:00
Novinka Evropa 2 Music Chart: BENSON BOONE – Beautiful Things

Představujeme novinku č. 2 v hitparádě!

Nejnovější singl amerického hudebníka Bensona Boona se stal hudební senzací posledních dnů. Ihned po vydání se skladba Beautiful Things dostala do žebříčků nejposlouchanějších skladeb na všech digitálních platformách.

Co náhlý úspěch způsobilo? Zpěvákovi skvěle zafungovala tiktoková propagace, kterou odstartoval už v prosinci, kdy s fanoušky sdílel první ukázky. Vzletnou baladu vydal pod dohledem Dana Reynoldse z Imagine Dragons, který se 21letého interpreta z Washingtonu manažersky ujal v roce 2021. Benson Boone se tehdy účastnil populárního TV pořadu American Idol a byl hlavním favoritem diváků i poroty na vítězství. V průběhu soutěže však odstoupil, aby podepsal kontrakt s Warner Music a plně se soustředil na kariéru pod vedením zmíněného Dana Reynoldse.

Benson pochází z početné rodiny, má 5 sester. V mládí se věnoval různým sportům, mimo jiné závodil ve skocích do vody. Hudební talent v sobě objevil na střední škole, kdy se na výzvu kamarádů účastnil klání školních kapel. První pěvecké pokusy zveřejňoval na tiktoku, kde si postupně vybudoval skoro 2milionovou armádu příznivců. Jeho singlový debut Ghost Town se dostal do hitparád ve 13 zemích světa včetně Spojených států. Skutečný průlom ale zaznamenal až nyní s novinkou Beautiful Things

Krátce předtím, než jeho novinka explodovala na internetu, ohlásil Benson Boone koncert v pražském Rock Café. Zájem o vystoupení rychle rostl a pořadatel Fource Entertainment akci přesunul do Lucerna Music Baru. Během několika dnů se koncert vyprodal. Připomeňme, že šťastní majitelé vstupenek amerického mladíka uvidí na klubovém pódiu v Praze v sobotu 1. června 2024.

Singl vyjde na albu Fireworks & Rollerblades.

Hlasuj pro Bensona Booneho v Evropa 2 Music Chart počínaje dnešní 20:00 hodinou!

Zdroj: Warner Music, YouTube, Facebook, Spotify

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat