Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: BILLIE EILISH – All The Good Girls Go To Hell

19. října 2019 9:45
Novinka Evropy 2: BILLIE EILISH – All The Good Girls Go To Hell

Song jsme už před týdnem nasadili jako novinku do naší hitparády Evropa 2 Music Chart. Od soboty 19. října 2019 ho nasazujeme i do klasického playlistu.

Teprve osmnáctiletá zpěvačka Billie Eilish, která svou hudbou a svým zpěvem uchvátila hudební svět, vydává singl All The Good Girls Go To Hell, který pochází z jejího debutového alba When We All Fall Asleep, Where Do We Go?, které se stalo nejprodávanějším albem v severní Americe, po celém světě obsazovalo první příčky albových žebříčků a jednotlivé singly si připsaly stovky milionů streamů.

K singlu All The Good Girls Go To Hell byl Richem LeeLos Angeles natočen i videoklip, který, jako vždy, vymyslela samotná Billie. Klip vyšel v předvečer Climate Action Summitu OSNNew Yorku a Globální stávky za klima organizované Gretou Thunberg. „Miliony lidí po celém světě v tuhle chvíli prosí naše lídry, aby dávali pozor. Naše země se nečekaně rychle otepluje, ledovce tají, hladiny oceánů se zvedají, divoká zvířata jsou trávena a naše lesy hoří,“ doprovodila premiéru videoklipu na svém Instagramu Billie. Klip se na YouTube během pár hodin dostal na první místo žebříčku Trending.

Hlasuj pro Billie Eilish v Evropa 2 Music Chart!

Články, které by tě mohly zajímat