Právě vysíláme

Novinka EVROPA 2 MUSIC CHART: BILLIE EILISH – No Time To Die

26. března 2020 18:45
Novinka EVROPA 2 MUSIC CHART: BILLIE EILISH – No Time To Die

Představujeme novinku č. 3 v hitparádě!

Není čas zemřít, tedy No Time To Die – tak zní titulní píseň k novému Jamesi Bondovi, kterou napsala a nazpívala nedávná vítězka Grammy Billie Eilish. Píseň dokonale ladí k bondovkám z minulých let, za nimiž stojí Adele nebo Sam Smith. Balada, jak píseň sama Billie nazvala, za prvních devět hodin nasbírala více než 3,8 milionu zhlédnutí na YouTube a dostává se jí celosvětové chvály.

Neuvěřitelně dojemná a silná, tak bychom mohli charakterizovat nejen autorku, ale i právě vycházející píseň, kterou se svým bratrem Finneasem O’Connellem Billie Eilish napsala. Píseň zachovává linku klasických bondovek a zároveň do ní Eilish pouští svůj pověstný šepot, který společně s orchestrem vhání husí kůži. „Je šílené být součástí tohohle všeho. Mít možnost ztvárnit titulní píseň filmu, který patří do tak legendární série, je pro mě velká čest. Ještě pořád jsem z toho v šoku,“ řekla osmnáctiletá vítězka letošních Grammy.

Na posledního agenta 007, Daniela Craiga, se fanoušci mohou těšit v listopadu 2020, kdy bude mít film Není čas zemřít českou odloženou premiéru. Billie Eilish společně s bratrem a orchestrem v čele s Hansem Zimmerem živě představila 18. února 2020 na předávání Brit Awards.

Hlasuj pro Billie Eilish v Evropa 2 Music Chart počínaje dnešní 20:00 hodinou!

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat