Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: BLACKBEAR – Hot Girl Bummer

11. ledna 2020 9:45
Novinka Evropy 2: BLACKBEAR – Hot Girl Bummer

Song jsme nasadili již koncem listopadu 2019 do naší hitparády Evropa 2 Music Chart. A protože se mu daří, od soboty 11. ledna 2020 ho nasazujeme i do klasického air-playe.

Multiplatinový zpěvák, skladatel a producent Blackbear vydává singl Hot Girl Bummer z alba Everything Means Nothing, který obsahuje samply z filmu Tim And Eric’s Billion Dollar Movie. Singl následuje ságu The Anonymous, která je poskládána z krátkých filmů v podobě hudebních videoklipů ke skladbám Swear To God, Dead To Me a Hate My Guts, které se objevily na Blackbearově pátém studiovém albu Anonymous.

Matthew Tyler Musto, neboli Blackbear, se hudební kariéře začal věnovat už ve svých 16 letech a na svém kontě má spolupráci s velkým množstvím renomovaných interpretů současné hudební scény. Mezi ně patří například Justin Bieber, G–Eazy, Machine Gun Kelly, Billie Eilish, 2 Chainz, Miley Cyrus nebo Childish Gambino. Je spoluautorem Bieberova hitu Boyfriend, produkoval titulní skladbu G–Eazyho alba These Things Happen a je součástí alternativního hip-hopového a r’n’b dua MansionzMikem Posnerem.

Hlasuj pro Blackbeara v Evropa 2 Music Chart!

Články, které by tě mohly zajímat