Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: CHARLI XCX feat. LIZZO – Blame It On Your Love

6. července 2019 9:45
Novinka Evropy 2: CHARLI XCX feat. LIZZO – Blame It On Your Love

Song jsme nasadili již minulý týden do naší hitparády Evropa 2 Music Chart. Od soboty 6. července 2019 mu dáváme šanci i v našem klasickém playlistu.

Zpěvačka Charli XCX zveřejnila novinku Blame It On Your Love. V písničce hostuje těžkotonážní diva Lizzo.

S novým albem si Charli XCX dává na čas. Na novinku se čeká od roku 2014, kdy vydala desku Sucker. Nedostatek aktivity ji však nelze upřít. Posluchačům nabídla projekty Number 1 Angel a Pop 2, které pojala jako stylové mixtapy, natočila několik skvělých singlů a hostovala v několika cizích skladbách. Slyšet ji bylo třeba na tracku Dirty Sexy Money producenta Davida Guetty, s kolegyní MØ nahrála duet na její album a spolu s Cardi B, Ritou Ora a Bebe Rexhou byla členkou komanda, které se sešlo na ambiciózním singlu Girls. I nadále se věnovala vlastnímu labelu Vroom Vroom Recordings a podpoře zajímavých nováčků (např. dívčí skupině Nasty Cherry).

S vydáním každého ze singlů After The AfterpartyBoys5 In The MorningFocusNo AngelGirls Night Out a 1999 se čekalo na detaily o chystaném albu, svoje fanoušky však svůdná zpěvačka nechávala stále v nejistotě. To mění ale novinka Blame It On Your Love. Vyjde na albu Charli. Nechme se tedy překvapit a prozatím si užívejme nahrávku, do které si Charli XCX pozvala stále populárnější kolegyni. Lizzo je velmi žádanou umělkyní urban scény, kde se zviditelnila nejen svým zjevem. Její aktuální singl Truth Hurts z nedávno vydaného alba Cuz I Love You patří mezi třicítku nejposlouchanějších skladeb na Spotify!

Hlasuj pro Charli XCX a Lizzo v Evropa 2 Music Chart!

Články, které by tě mohly zajímat