Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: DAGNY – Come Over

6. června 2020 9:45
Novinka Evropy 2: DAGNY – Come Over

Song nám několik týdnů boduje v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart. Od soboty 6. června 2020 ho hrajeme i v klasickém air-playi.

Norská popová ikona Dagny vydává singl Come Over, který pochází z jejího chystaného debutového alba Strangers / Lovers, které vyjde později v letošním roce. „Víc než kdy dřív jsem schopná být v rámci své muziky skutečně osobní. Chci vyprávět příběhy, které pro mě něco znamenají, ale také příběhy, se kterými se lidé mohou ztotožnit,” přibližuje nový materiál Dagny. Režie klipu k singlu Come Over se ujalo duo Tusk (Kerry Furrh a Olivia Mitchell), které v minulosti spolupracovalo například s Camillou Cabello, Halsey, Olly Mursem nebo Nicki Minaj.

Dagny v posledních letech stvrdila svou pozici jedné z nejoblíbenějších umělkyň severské popové scény. Mezi její největší úspěchy patří chvála od kritiků Billboardu nebo Guardianu, zařazení do seznamů, jakými je například Billboard’s 10 Pop Stars To Watch a zisk norské Grammy. Vyjma vydání vlastního úspěšného EP Ultraviolet a sólových hitů Hit Your Heart (se Stevem Aokim) nebo Drink About (se Seeb), které si připsaly stovky milionů streamů, se Dagny podílela například na nedávném singlu Katy Perry Never Really Over.

Hlasuj pro Dagny v Evropa 2 Music Chart!

 

Zdroj: Universal Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat