Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: DAYA – Insomnia

4. května 2019 8:45
Novinka Evropy 2: DAYA – Insomnia

Song nám vystřelil z novinkové pozice v Evropa 2 Music Chart rovnou do TOP 5. Novinku tedy nasazujeme i do klasického air-playe od soboty 4. května 2019.

Držitelka Grammy multiplatinová zpěvačka Daya vydává singl Insomnia, který má posluchače zejména pomocí videoklipu přenést do světa rave kultury a jejích nekončících párty. Jenže zatímco všichni tančí, Daya se skrývá ve spoře osvětlené místnosti, neschopná zapojit se, protože jí schází ten, kterého milovala. Klip režíroval Nick Harwood. Singl se aktuálně nachází ve Spotify playlistu Today’s Top Hits a na The A-List Pop od Apple Music, který je aktuálně druhým nejposlouchanějším playlistem na této platformě.

Americká písničkářka Daya se v loňském roce stala nejmladší členkou žebříčku Forbes 30 pod 30 a Rolling Stone ji zařadil do výběru 10 nových umělců, které musíte znát. Spolupracovala na pětkrát platinovém singlu Don’t Let Me Down s The Chainsmokers, za který dostala zmíněnou Grammy a její debutové album Sit Still, Look Pretty se stalo rovněž 5x platinovým.

Hlasuj pro Dayu v Evropa 2 Music Chart!

Články, které by tě mohly zajímat