Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: DEAN LEWIS – Waves (Timbaland Remix)

19. října 2019 15:45
Novinka Evropy 2: DEAN LEWIS – Waves (Timbaland Remix)

Původní verze songu nám už několik týdnů boduje v první desítce naší hitparády Evropa 2 Music Chart. Od soboty 19. října 2019 nasazujeme do klasického playlistu verzi remixovou.

Australský multiplatinový zpěvák a skladatel Dean Lewis vydal remix úspěšné skladby Waves, která vyšla na EP Same Kind Of Different, které odstartovalo Deanovu sólovou kariéru – původně totiž skládal písně pro jiné interprety. Singl Waves se stal druhým nejprodávanějším australským singlem roku 2017, jen na YouTube si připsal téměř 60 milionů zhlédnutí a počet celkových streamů přesahuje 400 milionů. Po úspěchu s Waves si Deanovu hudbu začaly pouštět stovky milionů lidí a jeho písně se objevily například v slavném seriálu Chirurgové.

Aktuálně Dean Lewis vydává EP Waves Remix, které obsahuje celkem pět verzí slavného hitu. Na jedné z nich s Deanem pracoval renomovaný producent Timbaland„Jsem Deanův velký fanoušek už delší dobu, takže když se naskytla příležitost s ním spolupracovat, neváhal jsem. Slyšeli jste jeho texty? Neustále posouvá textařskou laťku výš a výš – on je budoucnost!” komentuje spolupráci Timbaland.

V hitparádě nám trůní původní verze songu, jinde v playlistu uslyšíte na Evropě 2 verzi Timbalanda.

Hlasuj pro Deana Lewise v Evropa 2 Music Chart!

Články, které by tě mohly zajímat