Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: DEMI LOVATO – I Love Me

13. června 2020 9:45
Novinka Evropy 2: DEMI LOVATO – I Love Me

Song nám vstoupil do aktuálního kola naší hitparády Evropa 2 Music Chart jako minulá novinka a od soboty 13. června 2020 ho navíc nasazujeme i do našeho klasického playlistu.

Americká zpěvačka Demi Lovato po dlouhé pauze vydává další singl I Love Me. Ten následuje fenomenální úspěch předchozího hitu Anyone, kterým Demi okouzlila celé publikum letošního předávání cen Grammy a velkolepě tak oznámila svůj návrat na hudební scénu. Z té Demi odešla v roce 2018, kdy se předávkovala.

Demi Lovato se zprvu prosadila především jako jedna z hlavních postav seriálu Camp Rock na Disney Channel. Následně však odstartovala i hudební kariéru, která aktuálně čítá šest studiových alb, přičemž všechna debutovala v Top 5 albového žebříčku Billboard 200. Mezi největší hity desek patří This Is Me, Here We Go Again, Skyscraper, Give Your Heart A Break, Heart Attack nebo Sorry Not Sorry. Lovato celkem prodala přes dva miliony alb a dvacet milionů singlů jen v USA, připsala si přes 6 miliard streamů, hrála ve slavném seriálu Glee a je zapsána do Guinessovy knihy rekordů jako nejmladší porotce talentové soutěže X Factor. Dále je Demi držitelkou několika MTV Video Music Award, Teen Choice Award, People’s Choice Award, Brit Award a Grammy. Vyjma hudebního průmyslu se Lovato věnuje boji za práva LGBT komunity, žen a lidí s mentálními poruchami.

Hlasuj pro Demi Lovato v Evropa 2 Music Chart!

 

Zdroj: Universal Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat