Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: DENNIS LLOYD – Berlin

14. ledna 2023 15:45
Novinka Evropy 2: DENNIS LLOYD – Berlin

Song jsme již ve čtvrtek 10. listopadu 2022 nasadili jako novinku do naší hitparády Evropa 2 Music Chart, ale po 4 týdnech vypadl. Od soboty 14. ledna 2023 tak dostává další šanci i jako novinka v playlistu Evropy 2.

Po překročení 2 miliard streamů se Dennis Lloyd vrací s novým singlem Berlin.

Singl představuje pro izraelského hudebníka začátek nové cesty. Poté, co během 2 nocí prodal přes 16 000 vstupenek do Menora Mivtachim Areny v Tel Avivu, se Dennis přestěhoval se svou přítelkyní a jejich 3 psy, aby začali nový život na malé farmě v Portugalsku. Díky užšímu spojení s přírodou tento krok oživil i jeho skládání písní, přičemž Berlin byl prvním produktem této životní změny.

Singl Berlin také představuje silný posun vpřed v jeho zvuku. Jeho okamžitě návykové skládání písní je protkané novou pulzující energií, pocházející z produkce, která do skladby vnáší prvky jasných houseových beatů a alt-popových syntezátorů. Dennisovy texty pojednávají o touze vymanit se z komfortní zóny a vydat se za dobrodružstvím po celém světě – něco, co většina z nás silně cítila během lockdownu.

Zdroj: Sony Music, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat