Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: DENNIS LLOYD feat. ROBIN SCHULZ – Never Go Back (Remix)

29. června 2019 16:45
Novinka Evropy 2: DENNIS LLOYD feat. ROBIN SCHULZ – Never Go Back (Remix)

Ve čtvrtek 27. června 2019 jsme kluky nasadili jako novinku do aktuálního kola hitparády Evropa 2 Music Chart. Od soboty 29. června 2019 song nasazujeme i do klasického playlistu.

Zpěvák a hudebník Dennis Lloyd představuje společně s DJem Robinem Schulzem remix své skladby Never Go Back z alba Exident.

Dennis Lloyd je skladatel, producent, trumpetista a zpěvák izraelského původu. S hudbou začínal relativně brzo, už od osmi let se učil hrát na trubku. Studoval jazz, ale zajímal se i o jiné hudební žánry, což vyvolávalo posměch spolužáků. V roce 2015 debutoval singlem Playa (Say That), v listopadu 2016 na vlastní náklady poprvé vydal skladbu Nevermind, která mu o mnoho měsíců později přinesla celosvětovou slávu.

Německého hudebníka, DJ a producenta Robina Schulze netřeba představovat. V České republice bodoval před několika lety se skvělými remixy pro Mr Probze (Waves) nebo pro Lilly Wood & The Prick (Prayer In C), následně navázal s autorskými hity, jako Sun Goes Down se zpěvačkou Jasmine Thompson, Headlights se zpěvačkou Ilsey, Show Me Love s britským zpěvákem, který si říká J. U. D. G. E., s Akonem spolupracoval na songu Heatwave a s Davidem Guettou a Cheat Codes pak na songu Shed A Light. Z posledním počinů můžeme zmínit třeba kolaboraci s Jamesem Bluntem na hitu OK nebo song Speechless, na kterém mu s vokály pomohla finská vokalistka Erika Sirola.

Hlasuj pro Dennise Lloyda a Robina Schulze v Evropa 2 Music Chart!

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální TOP 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat