Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: DERMOT KENNEDY – Outnumbered

26. října 2019 9:45
Novinka Evropy 2: DERMOT KENNEDY – Outnumbered

Song nám již několik týdnů velmi dobře boduje v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart. Od soboty 26. října 2019 ho tedy nasazujeme i do klasického playlistu.

Irský skladatel a zpěvák Dermot Kennedy vydává singl Outnumbered, který pochází z chystaného debutového alba Without Fear, které vyjde v pátek 27. září 2019. Outnumbered je pokus uklidnit kohokoliv, kdo se cítí zdrcený. Jde o připomínku toho, že krása existuje i v té největší temnotě a ujištění, že věci se zlepší a těžké časy se stanou minulostí,“ komentuje skladbu Kennedy.

Dermot Kennedy, který se proslavil multiplatinovým hitem Power Over Me, má za sebou šňůru vyprodaných koncertů v Británii a Evropě – za všechny jmenujme strhující vystoupení ve slavné londýnské Brixton Academy a čtyři noci v řade v dublinském Olympia Theatre. Kennedy se objevil ve prestižních amerických talkshow (The Late Show With Stephen Colbert nebo The Ellen Show), v renomovaných magazínech, jako je například Evening StandardBritish GQ nebo The Independent, na svém kontě má přes 600 milionů streamů a na Spotify si ho měsíčně pustí přes 6 milionů posluchačů.

Hudební televize MTV o něm prohlásila: „Jeho tradičně vyprodané koncerty jsou téměř náboženským zážitkem.“

Hlasuj pro Dermota Kennedyho v Evropa 2 Music Chart!

Články, které by tě mohly zajímat