Právě vysíláme

Novinka Evropa 2 Music Chart: DUA LIPA – Training Season

21. března 2024 18:45
Novinka Evropa 2 Music Chart: DUA LIPA – Training Season

Představujeme novinku č. 3 v hitparádě!

V pořadí 3. deska zpěvačky Dua Lipy s balkánskými kořeny s názvem Radical Optimism vychází v pátek 3. května 2024. Mediální pozornost rovněž využila k tomu, aby ohlásila vydání singlu Training Season. „Jednoduše se dostanete do stavu, kdy už Vás nebaví druhému říkat, jak se má správně chovat, když s Vámi randí. Tréninková sezóna končí, Vy ale s každou takovou zkušeností rostete,“ popisuje téma skladby Dua Lipa v rozhovoru pro magazín Rolling Stone a dodává: „Nikdy jsem se necítila sebevědoměji a silněji!“ Na písničce spolupracovali Kevin Parker z kapely Tame Impala a Danny L Harle, pro které se zpěvačka rozhodla, když přemýšlela nad nejbližšími spolupracovníky pro nahrávání 3. alba…

Album čerpá ze zkušeností a objevování sebe sama. “Čistá radost z jasnosti v situacích, kterým se dřív zdálo nemožné čelit. Tvrdá loučení a vratké začátky, které dříve ničili Vaši duši, se stávají milníky, kdy volíte optimismus a v onom chaosu se učíte proplouvat s grácií.” Náladu alba má reflektovat rodný Londýn, se vší svou upřímností, sebevědomím a svobodou devadesátkového Britpopu.

Předchozí, platinou ověnčené album, Future Nostalgia, upevnilo pozici Dua Lipy jakožto nezpochybnitelné popové hvězdy, jejíž nahrávky se pravidelně pohybují v 1. příčkách hitparád. Nahrávka nominovaná na Grammy byla v roce 2021 nejdéle se držícím titulem v Top 10 prestižního albového žebříčku Billboard 200.

Hlasuj pro Dua Lipu v Evropa 2 Music Chart počínaje dnešní 20:00 hodinou!

Zdroj: Warner Music, YouTube, Facebook

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat