Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: DUA LIPA – We’re Good

24. dubna 2021 15:45
Novinka Evropy 2: DUA LIPA – We’re Good

Song jsme v půlce března 2021 nasadili jako novinku do Evropa 2 Music Chart, tehdy bodovala například i v britské hitparádě UK Top 40. V pořadí však singl moc dlouho nevydržel a po pár týdnech z pořadí vypadl. Dáváme mu další šanci a zařazujeme ho do playlistu Evropy 2 od soboty 24. dubna 2021.

Dua Lipa vydává zcela nový singl! Písničku We’re Good byste na jejím loňském albu Future Nostalgia hledali marně. I proto vychází jeho deluxe reedice nazvaná Future Nostalgia (The Moonlight Edition), rozšířená nejen o novinku We’re Good, ale také o nejrůznější hostovačky (Un Dia (One Day) J BalvinemBad Bunnym a Tainym nebo Prisoner s Miley Cyrus) a další nevydané písně.

Připomeňme, že Dua Lipa získala za desku šest nominací na Grammy a jako britská zpěvačka drží rekord v celkovém počtu přehrání alba za jeden den. Celkově za skladby na desce posbírala celosvětově už 6 miliard přehrání. Na Spotify je nejposlouchanějším britským interpretem a vůbec nejstreamovanější ženou světa. Pro milovníky statistik ještě doplňme, že v Anglii se od roku 1955 žádné zpěvačce nepodařilo udržet najednou tři singly v Top 10 tak dlouho, jako jí. Dua Lipa je zkrátka královnou světového popu!

Zdroj: Warner Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat