Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: ELLIE GOULDING feat. DIPLO & SWAE LEE – Close To Me

18. prosince 2018 18:45
Novinka Evropy 2: ELLIE GOULDING feat. DIPLO & SWAE LEE – Close To Me

Song nám pár týdnů brázdí Top 20 hitparády Evropa 2 Music Chart. Od soboty 15. prosince 2018 dostal šanci i v klasickém playlistu.

Anglická zpěvačka, textařka a kytaristka Ellie Goulding vydává ve spolupráci s americkým DJ, producentem a členem skupiny Major Lazer – Diplem a americkým rapperem a členem hip-hopového dua Rae Sremmurd – Swae Leem singl Close To Me. Singl snoubí nezaměnitelný vokál Ellie, rytmickou flow Swae Leeho a nenapodobitelnou produkci Dipla. Od megahitu Powerful, na kterém poprvé spojil síly Diplo s Ellie, uběhly tři roky.

Posledním novým materiálem, který Ellie Goulding vydala, bylo album Delirium, které vyšlo v roce 2015 a obsahovalo globální hit Love Me Like You Do, který si připsal téměř 2 miliardy streamů. Ellie za svou kariéru získala dvě Brit Awards, prodala přes 14 milionů desek a 102 milionů singlů, získala celkem přes 13 miliard streamů a na Instagramu má 14 milionů followerů.

Multiplatinový interpret Diplo má tento rok na kontě již dva projekty – LSD a Silk City. Za svou kariéru prodal přes 15 milionů tracků a získal miliardy streamů.

Swae Lee je polovinou platinového hip-hopového dua Rae Sremmurd, které bylo dokonce nominováno na Grammy. Jeden z aktuálních singlů Black Beatles z jejich desky SremmLife 2 strávil na první příčce Billboard Hot 100 sedm týdnů v řadě.

Videoklip, který se natáčel v prostředí Budapešti, sklidil u fanoušků obrovský úspěch. Ellie střídá jeden kostýmek za druhým a vypadá v nich naprosto fantasticky. Zároveň si užívá i pozornosti mužů, kterými je obklopena.

Singl najdete na albu Brightest Blue.

Hlasuj pro Ellie Goulding, Dipla a Swae Leeho v Evropa 2 Music Chart počínaje čtvrteční 20:00 hodinou!

Články, které by tě mohly zajímat