Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: ELLIE GOULDING feat. JUICE WRLD – Hate Me

27. července 2019 15:45
Novinka Evropy 2: ELLIE GOULDING feat. JUICE WRLD – Hate Me

Song jsme nasadili nedávno do naší hitparády Evropa 2 Music Chart. Od soboty 27. července 2019 ho budete moci slýchat i v rámci klasického air-playe.

Platinová zpěvačka a skladatelka Ellie Goulding vydává společně s rapperem jménem Juice WRLD singl Hate Me, který následuje úspěch předchozích singlů Sixteen a Close To Me. Ty si na YouTube dohromady připsaly přes 140 milionů zhlédnutí. Produkce aktuálního singlu se ujal Jason Evigan (Demi Lovato nebo Madonna) společně s The Monsters And Strangerz (Britney Spears, Jennifer Lopez nebo Kanye West). „Miluju jak je singl kousavý. Co se týče textu, je to něco úplně jiného, než běžně dělám. Ale je zábava si občas hrát,” uzavírá Ellie.

Ellie Goulding v minulých dnech oslavila důležité milníky své kariéry – na YouTube překročila magickou hranici 10 milionů odběratelů a 5 miliard přehrání. Tím se přidává do “klubu” dalších britských interpretů, kterým se v minulosti podařilo dosáhnout stejného úspěchu – ColdplayAdeleLittle MixEd SheeranOne DirectionCalvin Harris a Dua Lipa. V poslední době dále Ellie hudebně přispěla například k seriálu Our Planet od Netflixu, ve kterém se angažuje David Attenborough a rovněž se stala první umělkyní, která vytvořila vlastní fitness playlist.

Singl najdete na albu Brightest Blue.

Hlasuj pro Ellie Goulding a Juice WRLDA v Evropa 2 Music Chart!

Články, které by tě mohly zajímat