Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: FELIX JAEHN feat. CALUM SCOTT – Love On Myself

27. července 2019 9:45
Novinka Evropy 2: FELIX JAEHN feat. CALUM SCOTT – Love On Myself

Song jsme nasadili nedávno do naší hitparády Evropa 2 Music Chart. Od soboty 27. července 2019 ho budete moci slýchat i v rámci klasického air-playe.

Platinový DJ a neoddiskutovatelný král letních hitů Felix Jaehn se vrací se singlem Love On Myself, na kterém spolupracoval s britskou hvězdou – zpěvákem Calumem Scottem. Singl je pro Felixe symbolickým začátkem nové kapitoly, která se bude zakládat na tvorbě co nejčistší a nejupřímnější hudby. Konkrétně to znamená, že Felix bude nově spoluautorem všech písní, což zajistí nejpřesnější možnou reprezentaci jeho hudebních i textových vizí. Love On Myself se věnuje sebelásce a povzbuzuje posluchače k důkladnému zkoumání svého nitra.

Felix Jaehn se proslavil remixem OMIho hitu Cheerleader, který se v roce 2014 umístil na první příčce v 55 zemích. Následoval Felixův vlastní průlomový hit Ain’t Nobody (Loves Me Better), který ho katapultoval mezi nejžádanější jména DJské scény. Od té doby Felix spolupracoval například se Stevem AokimAdamem Lambertem nebo Gucci Manem, na kontě má 90 zlatých, platinových a diamantových certifikací a miliardy streamů napříč hudebními platformami. V loňském roce vydal debutové album I, které sklidilo chválu u fanoušků i kritiky.

Hlasuj pro Felixe Jaehna a Caluma Scotta v Evropa 2 Music Chart!

Články, které by tě mohly zajímat