Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: FELIX JAEHN feat. VIZE & MISS LI – Close Your Eyes

29. února 2020 9:45
Novinka Evropy 2: FELIX JAEHN feat. VIZE & MISS LI – Close Your Eyes

Song jsme nedávno představili jako novinku v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart. Od soboty 29. února 2020 ho nasazujeme i do našeho klasického playlistu.

Německý DJ a producent Felix Jaehn vydává singl Close Your Eyes, na kterém spolupracoval s berlínským duem Vize a švédskou zpěvačkou Miss Li. Singl, který následuje úspěch předchozích skladeb Love On Myself a Never Alone, zdůrazňuje důležitost duševního zdraví.

Felix Jaehn se proslavil remixem Omiho hitu Cheerleader, který se v roce 2014 umístil na první příčce v 55 zemích. Následoval Felixův vlastní průlomový hit Ain’t Nobody (Loves Me Better), který ho katapultoval mezi nejžádanější jména DJské scény. Od té doby Jaehn spolupracoval například se Stevem Aokim, Adamem Lambertem nebo Gucci Manem, na kontě má 90 zlatých, platinových a diamantových certifikací a miliardy streamů napříč hudebními platformami. Singlem Love On Myself Felix symbolicky začal novou kapitolu, která se bude zakládat na tvorbě co nejčistší a nejupřímnější hudby – Jaehn bude nově spoluautorem všech písní, což zajistí nejpřesnější možnou reprezentaci jeho hudebních i textových vizí. Nově se Felix svými skladbami rovněž intenzivně věnuje problematice duševního zdraví, na kterou se snaží upozornit.

Singl vyjde na albu Breathe.

Hlasuj pro Felixe Jaehna, Vize a Miss Li v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Universal Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat