Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: GABRY PONTE feat. LUM!X & PREZIOSO – Thunder

19. února 2022 9:45
Novinka Evropy 2: GABRY PONTE feat. LUM!X & PREZIOSO – Thunder

Song jsme minulý týden nasadili jako novinku do naší hitparády Evropa 2 Music Chart. Protože se Vám líbí, nasazujeme ho od soboty 19. února 2022 rovnou i do našeho playlistu jako novinku.

Na skladbě Thunder se sešly doslova dvě generace hudebníků. Na jedné straně 19letý holandský mladík Luca Michlmayr fungující pod pseudonymem Lum!x a veteráni Giorgio Prezioso a Gabriel Ponte, kteří svou kariéru odstartovali už v 90. letech. Zatímco Prezioso je považován za talentovaného DJe, což potvrdil v mnoha specializovaných soutěžích, Gabry Ponte patří k nejznámějším producentům taneční hudby z Apeninského poloostrova. Proslavil se jako člen projektu Eiffel 65, se kterým natočil hit Blue (Da Be Dee). V roce 2014 ho specializovaný magazín DJ Mag zařadil do přehledu Top 100 nejpopulárnějších DJů. Jeho nejznámějšími sólovými singly jsou skladby Beat On My Drum s hostujícím Pitbullem a letní hit z roku 2014 Buonanotte Giorno.

Track Thunder vyšel už na jaře loňského roku, ale jak se dnes běžně stává, zájem o něj kulminuje v těchto dnech. Mimochodem, není to první spolupráce dua Lumi!x a Gabry Ponte. V roce 2019 společně vydali skladbu Monster, která má dnes na Spotify přes 200 milionů přehrání. Thunder se tomuto počtu rychle blíží…

Hlasuj pro Gabry Ponteho, Lum!xe a Prezioso v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Warner Music, YouTube, Facebook, Supraphonline

Články, které by tě mohly zajímat