Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: GRYFFIN feat. MAIA WRIGHT – Body Back

23. února 2020 9:45
Novinka Evropy 2: GRYFFIN feat. MAIA WRIGHT – Body Back

Song jsme nedávno představili jako novinku v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart. Od soboty 22. února 2020 ho nasazujeme i do našeho klasického playlistu.

Losangeleský producent a umělec Gryffin vydává další singl z debutového alba Gravity, které vyšlo v říjnu minulého roku. Jmenuje Body Back a Gryffin na něm spolupracoval se švédskou zpěvačkou Maiou Wright.

Gryffin, vlastním jménem Dan Griffith, začínal jako klasicky trénovaný kytarista a klavírista. Odtud se posunul a zviditelnil remixy známých hitů, jako jsou Talking Body od Tove LoAnimals od Maroon 5 nebo Desire od Years & Years. Následovala čistě vlastní tvorba v podobě hluboce melodických tanečních kousků, které s celkovými streamy přesahujícími 55 milionů zabodovaly zejména na Spotify.

Song, který znáte od Gryffina z éteru Evropy 2 se jmenuje Nobody Compares To You, na něm spolupracoval se zpěvačkou Katie Pearlman. Následoval song Just For A Moment s vokalistkou Alana Walkera – zpěvačkou Iselin Solheim. V chart bodoval i předchozí song Tie Me Down se zpěvačkou Elley Duhé. Tu můžete znát např. i z hitu od Zedda s názvem Happy Now. Naposled měl Gryffin v Evropa 2 Music Chart skladbu Remember se zpěvačkou Zoharou.

Hlasuj pro Gryffina a Maiu Wright v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Universal Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat