Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: HAILEE STEINFELD – Back To Life

27. prosince 2018 16:45
Novinka Evropy 2: HAILEE STEINFELD – Back To Life

Od minulého týdne máme song nasazen jako novinku v naší Evropa 2 Music Chart. Od soboty 22. prosince 2018 ho nasazujeme i do klasického playlistu.

Na Oscara nominovaná herečka a multiplatinová zpěvačka Hailee Steinfeld vydává singl Back To Life, který pochází ze soundtracku k filmu Bumblebee, který přichází do českých kin právě dnes a ve kterém Hailee ztvárnila hlavní roli Charlie Watson. Skladba je strhující poctou síle lásky, která dokáže vykoupit i vyléčit. Samotný film pojednává o Charlie, které je čerstvých 18 let a k narozeninám dostane od majitele autoservisu, kam chodí pomáhat, omláceného žlutého Brouka. Není to však ledajaký Brouk, ale Transformer Bumblebee, který se v zapadlém kalifornském městečku ukrýval před světem.

Hailee Steinfeld má za pouhé tři roky trvající kariéru zpěvačky na kontě přes dvě miliardy streamů a její singl Love Myself se stal společně s hitem Starving dvakrát platinovým a skladby Most Girls Let Me Go si vysloužily platinovou certifikaci. Co do herecké kariéry se Hailee objevila ve filmech, jako je Hořkých sedmnáctLadíme 3 a dabovala Spider-Gwen ve filmu Spider–Man: Paralelní světy, který byl do kin uveden v prosinci.

Hlasuj pro Hailee Steinfeld v Evropa 2 Music Chart!

Články, které by tě mohly zajímat