Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: HALSEY – Graveyard

18. ledna 2020 9:45
Novinka Evropy 2: HALSEY – Graveyard

Před týdnem jsme song do naší hitparády Evropa 2 Music Chart nasadili jako novinku. Od soboty 18. ledna 2020 ji můžete slýchat i v klasickém air-playi.

Na Grammy nominovaná, multiplatinová zpěvačka Halsey vydává singl Graveyard, který pochází z vysoce očekávaného alba Manic, které vyjde v lednu. Prvním klipem k singlu je time lapse, kde Halsey kreslí svůj vlastní portrét, který bude coverem alba. V druhém výpravném klipu se vedle Halsey objevuje herečka Sydney Sweeney, která hrála například v populárním seriálu Euforie. Na desce Manic se objeví například singl Without Me, který byl certifikován 5x platinovým a stal se singlem ženské interpretky, který se historicky nejdéle držel v Top 10 žebříčku Billboard Hot 100.

Halsey si jen od roku 2015 připsala neuvěřitelných 23 miliard streamů a prodala přes 9 milionů kopií alb po celém světě. Vyprodala bezpočet koncertů na pěti kontinentech (včetně legendární newyorské Madison Square Garden), byla nominována na Grammy, vyhrála (mimo jiné) cenu Hal David Starlight Award, kterou uděluje Songwriters Hall Of Fame a objevila se na několika titulních stránkách renomovaných časopisů, jako je například Cosmopolitan, Rolling Stone nebo Forbes. Vydala úspěšná alba Badlands a Hopeless Fountain Kingdom, která obsahovala násobně platinové hity, jako je například Now Or Never nebo Bad At Love. Halsey dále spolupracovala například na hitu Eastside s Benny Blancem a Khalidem, Boy With Luv s BTS a na Die For Me s Futurem. Kromě zpěvu se věnuje dabingu, výtvarnému umění, ženským právům, duševnímu zdraví a LGBTQ komunitě.

Hlasuj pro Halsey v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat