Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: HALSEY – Nightmare

17. srpna 2019 8:45
Novinka Evropy 2: HALSEY – Nightmare

Song nám poměrně dlouho bodoval již od června v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart. Od soboty 17. srpna 2019 ho nasazujeme i do klasického playlistu.

Popová zpěvačka a rebelská diva Halsey vydává první letošní sólový singl Nightmare, ve kterém nekompromisně boří veškerá očekávání, která jsou na ženy v dnešní společnosti kladena. K singlu byl režisérkou Hannah Lux David (spolupráce s Arianou Grande nebo Ciarou) natočen videoklip, ve kterém se objevují výhradně ženy – mezi nimi například Cara Delevingne nebo Debbie Harry z legendární kapely Blondie, které se, stejně jako Halsey (nejen) svým singlem, angažují v boji proti patriarchální společnosti.

Z pozice doporučeného nováčka, který původně nahrával své skladby na SoundCloud, se Halsey za rekordně krátkou dobu vypracovala k vyprodání Madison Square Garden, vydání debutového platinové alba Badlands, 12 miliardám streamů a řetězci hitových singlů, které se pravidelně umisťují na předních příčkách tabulek a získávají násobné platinové certifikace – za všechny jmenujme například CloserHim & IBad At LoveWithout Me nebo EastsideBillboard Halsey v minulosti označil za nejnadějnější ženu hudebního světa, Forbes ji zařadil do legendární rubriky 30 pod 30, získala nominaci na Grammy a byla vybrána k účinkování na předávání Nobelových cen v norském Oslu.

Články, které by tě mohly zajímat